Lézeres körömgomba kezelés

NEKED IS GONDOT OKOZ A KÖRÖMGOMBA?
SZERETNÉD, HA NEM KELLENE ZÁRT CIPŐT HORDANOD NYÁRON?

Teljesen megszüntetjük a körömgombát!

A lézer kezelés során speciális, nagy energiájú ND:YAG lézer fényével, sérülés és fájdalom okozása nélkül kezeljük a gombás körmöt. A lézer fénye elöli a körömben és a lágyrészben lévő gombákat, ezáltal megszünteti a kellemetlen tüneteket!

Hogyan szabadulj meg a kellemetlen körömgombától végleg, fájdalommentesen?

Töltsd ki az alábbi űrlapot, és kollégánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot!

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK:

Mik a körömgomba fertőzés tünetei?

A körömlemezek megvastagodnak, lemezesen rétegződnek, feltöredeznek, deformálódnak, a felszínük mattá válhat, vagy besötétedik. Nehezen vághatóak lesznek, sőt a fertőzött köröm elválhat a körömágytól. Fertőzésre utalhat még a köröm hegye alatt megjelenő fehér vagy sárgás folt is. Fájdalmassá válhatnak az ujjbegyek, illetve kellemetlen szag is kísérheti a fertőzött körmöt. A körömgomba fertőzés egy időben több körmöt is érinthet, kezelés nélkül átterjedhet a többi körömre, sőt megfertőzheti a vele kapcsolatba került személyek körmeit is. A körömgomba fertőzés számos más komoly betegséget okozhat, főleg gyógyszeres kezelés alatt álló betegek esetében. A legveszélyesebb azokra a páciensekre nézve, akik cukor-, vagy autoimmun-, esetleg súlyos belső szervi betegségben szenvednek. A körömgomba nem múlik el magától, mi több, kezelés nélkül rosszabbodhat is, és az addig egészséges körmöket is megfertőzheti.

Mennyi idő múlva lesz látható az eredmény?

A kezelést követő hetekben a körme növekedésével már láthatóvá válik az új, nem fertőzött, egészségesen növekedő körömlemez. A kézen általában 2-3, a lábon 3-6 hónap.

Mit kell tennem a kezelés előtt?

A kezelés előtti napon távolítson el minden körömlakkot és dekorációt a kezelendő körmökről. A kezelés után 48 órával már lakkozható a köröm. A kezelésre feltétlen hozni kell egy teljesen új, vagy ecetben illetve formalinban kifertőtlenített zoknit, hogy elkerüljük a visszafertőződést!

Mi a kezelés menete?

A kezelendő bőrt és körmöt lefertőtlenítjük, majd a lézersugárral a fertőzött körmöt és a környező lágy részt kezeljük. Addig ismételjük a kezelendő terület lézeres megvilágítását, ameddig kellő energia éri el a körömágyat, amiben a gombatelepek elpusztulnak. A kezelés során a körme és annak környezete felmelegszik.

Mennyi ideig tart a kezelés?

A beavatkozás hossza, attól függően, hogy hány lábujj érintett változó, első alakalommal átlagban 25 percig is tarthat konzultációval együtt.

Mik a kezelés mellékhatásai?

A beavatkozás nagyon biztonságos, még nem számoltak be mellékhatásokról vagy szövődményekről.

Fáj a kezelés?

A páciensek jelentős része fájdalommentesnek érzi a kezelést, kis meleg csipkedéshez hasonlítva, amely a kezelés végén teljesen megszűnik. Nem szükséges érzéstelenítő, a komfortérzet javítására léghűtést használunk, ezáltal a környezeti bőrfelszín túlmelegedését elkerülhetjük.

Mi a teendőm a kezelés előtt?

Nagyon fontos, megszüntetni a visszafertőződés veszélyét. Elengedhetetlen tehát a cipők, harisnyák, zoknik formalinos, vagy ecetes  fertőtlenítése. Visszatérő gombás fertőzés esetén még inkább javasolt a cipők rendszeres fertőtlenítése.

Milyen gyakran kell megismételni a kezelés?

A kezelést hetente egyszer kell elvégezni. A körömgomba stádiumától függően 6-14 alkalommal hetente egyszer, utána havonta egyszer fenntartó kezelés szükséges 2-4 hónapig.

Árak:

Körmönként

2.000 Ft / köröm

10 köröm kézen vagy lábon      

10.000 Ft / kezelés

Első alkalommal mind a 10 köröm kezelése szükséges!

MÁR HÉVÍZEN ÉS KESZTHELYEN is elérhető!

Bejelentkezés:

Kérdése van?